花粉俱乐部  logo

花粉俱乐部  因为热爱
搜索 |
[其它资源]

△蓝色调清新壁纸/你越是不在乎,别人就越在乎你!

[复制帖子标题和链接]

花粉15274925  渐入佳境  发表于 2015-10-31 16:43:35 来自:浏览器

最新回复 2015-11-19 15:49:06

webwxgetmsgimg (7)_副本.jpg

I don´t want to be chapters in your life story, I want to be the entire book.

我不想成为你人生故事的几个章节,我希望成为整本书。

If you remember me, then I don´t care if everyone else forgets.

只要你记得我,我不介意整个世界都把我遗忘了。

Every time I think of you, I find myself smiling without conscious.

每一次想到你,我发现自己都不自觉的在微笑。

I could cry for a thousand times if you promise me a happy ending.

只要是喜剧收尾,过程你让我怎么哭都行。

Give up the abandoned the helpless, is incapable of giving up should not give up; do not give up the abandoned ignorance, do not give up should not give up the attachment.

放弃该放弃的是无奈,放弃不该放弃的是无能;不放弃该放弃的是无知,不放弃不该放弃的是执着。

I love that you are the last person I want to talk to before I go to sleep at night.

你是我晚上睡觉前最想聊天的人,我爱这种感觉。

I don´t like waiting. But if waiting means having you, then I will wait until I have you.

我 讨厌等待,可如果等待能让我赢得你,那我会一直等着,直到拥有你。

Come on beautiful, pick yourself up, show me that smile of yours, everything will be okay, I promise.

亲爱的,来笑一个,打起精神来,我保证一切都会好起来的。

I never stopped loving you, I just stopped showing it.

我对你的爱从来没有停止,只是我不再让别人知道而已。

webwxgetmsgimg (8)_副本.jpg

I don’t need a photograph because you’ve never left my mind.

我不需要一张照片把你记起,因为在我脑海你从未曾离去。

If my future has you in it, I´m not afraid of the rest.

如果我的未来有你在,那其他的什么我都不怕了。

高清壁纸大礼包:

壁纸.zip (558.74 KB, 下载次数: 29)
花粉16043841  自成一派  发表于 2015-10-31 18:27:10 来自:浏览器
支持一下楼主的帖子
花粉16292390  略有小成  发表于 2015-11-1 07:25:52 来自:浏览器
好哦哦哦哦哦哦
怪人12138  炉火纯青  发表于 2015-11-1 07:30:54 来自:浏览器
萨哈哈哈哈哈哈哈哈哈
花粉15247200  略有小成  发表于 2015-11-8 20:38:53 来自:浏览器
可爱可爱的
花粉13082251  已臻大成  发表于 2015-11-19 15:47:47 来自:浏览器
cbbssbnhsbbn
花粉18800771  略有小成  发表于 2015-11-19 15:49:06 来自:浏览器
看看学习一下